SL65 AMG Black Series dobija nove HRE točkove

Daleko pre nego što je AMG postao deo kompanije Mercedes, odnosno njena zvanična divizija peformansi, ovaj brend je predstavljao samostalnog tjunera različitih modela nemačke marke…

Jedan od njih je bio i SL65 AMG Black Series, jedna od najpoželjnijih verzija prethodne generacije vrhunskog dela opsega ovog modela koji je dolazio sa 670 ks i 1.000 Nm obrtnog momenta, koji dolaze iz tjuniranog šestolitarskog twin-turbo V12 motora.

Ova snaga je veća za sto konja u poređenju sa moći AMG GT R automobila i verovatno nešto bliža sledećoj generaciji Black Series modela koji je nedavno predstavljen na Nirnburgringu. Automobil kompanije AMG sposoban je da izvrši sprint do stotke iz mesta za samo 3,9 sekundi, dok mu je maksimalna brzina elektronskim putem ograničena na 320 km/h, a ovo ubrzanje ga čini bržim za 0,3 sekunde od čuvenog Beast of the Green Hell automobila.

Kada sve ovo imamo u vidu, deluje da ne postoji puno toga što bi moglo da se uradi sa Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series modelom kako bi ga magija ovog brenda učinila boljim, ali jedan drugi tjuner misli drugačije. Zapravo, HRE je definitivno učinio nešto sa svojim novim višekrakim felnama finiširanim u boji poliranog i sjajnog bakra.

Tjuning kuća HRE poznata je po sovjoj sposobnosti da isporuči ultimativne ulične performanse nastale kombinovanjem ultralaganog dizajna trkačkih točkova sa neograničenim nivoom sofisticiranog dizajna, a točkovi koje vidimo na ovom AMG modelu predstavljaju deo njene nove kolekcije iz linije P103. Za komplet ovih prelepih točkova potrebno je izdvojiti 9.600 dolara, a oni dolaze u različitim veličinama koje variraju od  19 do 21 inča i mogu biti finiširani različitim bojama.

Ovaj posebni komplet ne izgleda ni upola lošije od crnih primeraka, tako da možemo pretpostaviti da je njihov vlasnik želeo da promeni makar nešto na svojoj mašini iz linije Black Series, jer ostale komponente ovog savršenstva nipošto nije pametno menjati.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group