Singer predstavlja svoj najbolji projekat do sada

Više slika

Više slika

Kompanija Singer upravo je predstavila svoj poslednji projekat i definitivno jedan od najboljih do sada...

Nazvan Southampton Commission, ovaj model predstavlja kontinentalno evropski raspored sa volanom na levoj strani i svo moguće umeće zanatlija i inžinjera ove tjuning kuće.

Na eksterijernoj strani ovog Porsche automobila prva u oko upada predivna nijansa tirkizne, poznatije kao savršena plava, koja se idealno uklapa u dizajn klasičnog 911 modela. Kao komplementarni par ovoj boji dolazi plava linija preko prednjeg i zadnjeg dela, kao i na bočnim stranicama automobila, akcentovana Porsche potpisom finiširanim u tamno narandžastom tonu.

Pored ovoga, vlasnik predivne 911 serije opredelio se za točkove Fuchs stila i tamno narandžasta kočiona klešta sa belim natpisima. Tu su takođe i eksterni čepovi za rezervoare goriva i ulja, koji na savršen način vezuju celokupnu temu ovog modela. 

Stilske modifikacije nastavljaju se unutar putničke kabine, što je potpuno jastno na prvi pogled prema sedištima, kontrolnoj tabli i delu kontrolne table presvučenom narandžastim antilop slojem i akcentnim detaljima od istog materijala u kontrastno plavoj boji. Ultra laka trkačka sedišta od ugljeničnih vlakana poseduju mesingane uvodnice, dok su nasloni, zadnji segmenti i tunel menjača finiširani identičnom tirkiznom nijansom kao i eksterijer. Kupac se opredelio za navigaciju i klima uređaj u ovom slučaju.

Za pokretanje automobila zadužen je četvorolitarski ravni šestocilindraš kreiran u pogonu Ed Pink Racing Engines, koji dolazi sa 390 ks. Ovu jedinicu prati šestostepeni manualni menjač, koji svu njegovu snagu šalje na zadnju osovinu, što ovaj 911 bez ikakve sumnje čini pravim uživanjem za vožnju.

Ne postoje zvanični podaci o troškovima koje je klijent morao da plati kompaniji Singer za ovu restauraciju, ali neke grube procene donose cifru od gotovo pola miliona evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group