Singer donosi Newcastle 911 na Goodwood

Više slika

Više slika

Singer Vehicle Design će biti prisutan na ovogodišnjem Festivalu brzine, sa svojom poslednjom kreacijom za Britaniju...

 

Nazvan je Newcastle, zbog svog geografskog odredišta, ovaj RHD 1990 Porsche 964 je kompletno restauriran do Singerovih standarda perfekcije i trebao bi da se pojavi sa Chrisom Harrisom iza volana. 

Pokreće ga atmosferski 4.0 sa skoro 390ks, što je dovoljno da ga ubrza od 0 do 100km/h za 3,3 sekundi, a do 100 milja na sat za 8,2 sekunde. Ovo su impresivne cifre. 

Ofarban je u Singer Racing White sa plavim linijama i slovima, pa Newcastle izgleda odlično. Kabina je miks finih materijala i kože u Deep Royal Blue boji sa Piano Black detaljima na određenim delovima automobila, narandžasti tahometar i prelepi Momo Prototipo volan. 

"Uzimanje učešća na ovako priznatom događaju je velika čast, i ponosni smo što smo ovde i što možemo da podelimo našu viziju želja naših klijenata, kao i  naš personalizovani pristup kreiranju prave proslave Porschea 911", rekao je Rob Dickinson, osnivač i glavni kreator modela u Singer Vechile Design. 

O.r

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group