Singer And Williams otkrivaju svoj zadivljujući 911 sa 500 ks

Više slika

Više slika

Singer je sarađivao sa kompanijom Williams Advanced Engineering na njihovom poslednjem projektu koji je na veoma interesantan način redizajnirao liniju 911...

911 je sada dobio potpuno inovativno razvijane pakete visokih performansi i ultra laganih komponenti zajedno sa modifikacijama u svim poljima koje možete zamisliti. Projekat je kreiran pod imenom Dynamics and Lightweighting Study (DLS), sa partnerstvom kompanija Stinger i Williams, kao i ostalih svetski renomiranih specijalista, uključujuću Michelin, Brembo i BBS Motorsport.

Veoma je teško izabrati najistaknutije delove ove neverovatne  kreacije, ali ukoliko bi bilo potrebno da izaberemo  samo jedan, onda to mora biti novi četvorolitarski V6 ravni motor sa četiri bregaste osovine i četiri valve, koji isporučuje 500 ks, razvijan specijalno u pogonima kompanije Williams, direktno od strane, nikog drugog do Hansa Mezgera, legendarnog inžinjera kompanije Porsche.

Ostali detalji uključuju novu šasiju i površinska aerodinamična poboljšanja, takođe kreirana od strane još jedne legende tjuning brenda Williams i kompanije Porsche Motorsport, Norberta Singera, koji je dodatno naštelovao sisteme putem „computational fluid dynamics“ (CFD) programa. Kada pogledate bliže fotografije u našoj galeriji, primetićete da čak i štop svetla ovog modela sada sadrže aerodinamične komponente, dok zadnji difuzor i različite aerodinamične elemente ne moramo ni pominjati.

Novi automobil je spušten na minimalnu moguću masu od 990 kg i poseduje materijale kao što su magnezijum, titanijum i ugljenična vlakna.

Novi DLS paket kompletiran je redizajniranim i poboljšanim vešanjem koje je sada lakše i nudi bolje prilagođavanje automobila i uvećava njegovu geometriju. Karakteristike kao što su besprekorne Michelin Pilot Sport Cup 2 gume, ultra-lagane BBS-Motorsport magnezijumske felne od 18 inča, karbonske Brembo kočnice, savršeni EXE-TC amortizeri i posebni lagani šestostepeni manualni menjač, takođe kreiran od magnezijuma, mogu dalje biti prilagođene prema željama kupaca.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group