Savršeno tjunirani Jaguar XE

Više slika

Više slika

Tjuning brend Arden upravo je predstavio svoj poslednji projekat Jaguar XE modela, nazvanog AJ 24...

Najočiglednija razlika između Jaguar XE automobila kompanije Arden i obične jedinice britanskog proizvođača  automobila predstavlja kombinacija metalik svetle boje karoserije i žutih akcenata. Dodatno, tu je i komplet Arden Sportline Black Edition aluminijumskih felni, sa žutim centralnim kapama i kleštima kočnica u istoj boji.

Arden je takođe odvojio dovoljno vremena kako bi dizajnirao novi komplet opruga za XE automobil, kao deo vešanja koje spušta šasiju za dodatnih 30 mm do zemlje. Četiri posebno kreirana točka dalje pomažu široj i stabilnijoj liniji trapa. Eksterijerne modiifkacije kompletirane su izduvnim granama od 100 milimetara i dostupne su sa prepoznatljivim znakom kompanije Jaguar koji se nalazi i na haubi.

Ispod karoserije, Arden nudi poboljšanja snage za benzinsku liniju motora sa super punjenjem, ali i turbo jedinice dizel opsega kompanije. Snaga najboljeg trolitarskog motora iz XE serije, V6 jedinice sa super punjenjem, podignuta je sa 375 na 422 ks i 573 Nm obrtnog momenta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group