Savršeno modifikovani klasik spreman za Gotam Siti

Više slika

Više slika

Klasični Linkoln Zephyr, u savršenom voznom stanju, može predstavljati dovoljno dobar izbor za većinu ljudi, ali ovo je neverovatno modifikovan model koji kao da nije sa ovoga sveta...

Izgrađen je iz temelja upotrebom 1939. Zephyr modela kao osnove, ali sada sadrži dužu, širu i nižu karoseriju. Uprkos sportskom i potpuno novom izgledu, on i dalje je veoma lako prepoznatljiv kao legendarni automobil klasičnog stila.

Unutra, model sadrži originalnu kontrolnu tablu, upravljač i sedišta, koja su sada ukrašena modernim dodacima crne kože i dvobojnih materijala koji prekrivaju gotovo sve površine od sedišta do vrata i ostalih delova enterijera.

Nismo sigurni šta se krije ispod haube ovog dugačkog trupa, ali pošto je automobil u mogućnosti da bljuje vatru iz svoje dve izduvne cevi sa KultLdr licencom, kao što i sami vidite na jednoj od slika, mi pretpostavljamo da je u njemu fabrički V12 motor zapremine 4,4 litre, koji proizvodi 110 ks, zamenjen nečim mnogo pogodnijim.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group