Savršeni 720S neverovatne ljubičaste nijanse na točkovima brenda Strasse Wheels

Više slika

Više slika

McLaren 720S je upravo zvanično zamenjen nešto moćnijim i bržim 750S modelom, ali nema nikakve sumnje da je ovo i dalje neprevaziđeno inžinjersko čudo na četiri točka, dok se ova posebna jedinica ističe još više...

Ovaj posebni 720S nedavno je stigao u garažu Strasse Wheels ekipe kako bi ga opremila novim kompletom točkova. Činjenica da je britanski superautomobil već finiširan u zadivljujućoj nijansi tamno ljubičaste boje nazvane Cobalt Purple, definitivno zasenjuje potrebu za specijalnim točkovima, ali nevezano sa tim ovi mu ipak savršeno pristaju.

Strasse ove modele točkova naziva SMR5 Duoblocks i naglašava da oni mere 20×9.5 napred i 21×12.5 pozadi. Oni se takođe automatski ističu zbog svojih Brushed Rose Gold finiša i nalaze se u predivnom kontrastu sa neverovatnim ljubičastim tonom, umotani u u nove Michelin Pilot Sport 4 S gume.

Iako je prošlo šest godina otkako je 720S model lansiran, on i dalje predstavlja jedan od najbržih superautomobila na planeti, nastavljajući da nadmašuje nešto slabije Lamborghini Huracan i Ferrari F8 Tributo modele. Snaga ove predivne mašine stiže iz McLaren četvorolitarskog V8 motora duplog turbo punjenja, koji predstavlja moćniju verziju agregata iz 650S modela, zapremine 3,8 litara, na kome je baziran. Ovaj superautomobil dobar je za 710 ks pri 7.500 rpm i 770 Nm obrtnog momenta, mada su brojni testovi na valjcima sto puta do sada pokazali da je McLaren još u fabrici potcenio konjažu i obrtni momenat svojih 720 modela.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group