Savršen komplet točkova za savršenu Mercedes-AMG E63 mašinu

U nekim vremenima davnim, BMW M5 predstavljao je očigledan izbor za sve kupce koji su na tržištu tragali za luksuznim sportskim sedan modelima, ali klima se promenila tokom poslednjih nekoliko godina, učinivši da Mercedes-AMG E63 linija postane veoma uzbudljiva alternativa...

Trenutna generacija Mercedes-AMG E63 nalazi se u prodaji od 2016. godine i dok je ona prošla brojne redizajnerske projekte prošle godine, nikakve značajnije promene nisu kreirane po pitanju njenog pogonskog sklopa. Sa tim na umu, vredi napomenuti da ova moćna linija poseduje četovrolitarski V8 motor duplog turbo-punjenja, dobar za 563 ks i 750 Nm obrtnog momenta, u standardnoj formi, odnosno 603 ks i 850 Nm obrtnog momenta u slučaju vrhunske E63 S serije.

E-Class jedinica koju možemo videti u ovom posebnom primeru, predstavlja baš poslednjepomenutu E63 S liniju i ističe se dodatno kompletom Barracuda Ultralight Series 2.0 točkova, koji mere 21×9 inča napredi i 21×10,50 inča pozadi.

Ovi točkovi su kreirani upotrebom procesa za formiranje talasa i na njima možemo videti gume koje mere 265/30 i 295/25 napred i pozadi. Ne postoji ni jedna dodatna iformacija o tome da li, ili ne, ovaj posebni E36 S poseduje bilo kakve druge modifikacije, ali je na prvi pogled potpuno jasno da leži primento niže od standardnog modela, što samo sugeriše da su komponente vešanja takođe dobile određeni tretman.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group