Ruski mehaničari napravili tenk od Bentlija

Više slika

Više slika

Dodavanjem Bentayga modela svom asortimanu, Bentley nam je ponudio mašinu sa kojom možete otići bilo gde, obećavajući isti nivo luksuza koji očekujemo od svih drugih automobila sa njihovim potpisom…

Ipak, to nije zaustavilo grupu Rusa, koji su kreirali svoj modifikovani Bentley Continental GT, koji može savladati sve off-road staze poput tenka, bukvalno. Predstavljamo vam Ultratank, odnosno prvi Bentley model koji se kreće uz pomoć gusenica. Popularni ruski YouTube kanal AcademeG izgradio je ovaj tenk uz pomoć Bentley Continental GT modela prethodne generacije, koji je u potpunosti modifikovan sa svoje donje strane. Ispod Bentley detalja, nalazi se jedinstveni ram i čvrsta zadnja osovina koja pokreće gusenice. Model koristi svoj originalni motor.

Bentley Continental GT tenk i dalje sadrži OEM volan, mada se njime ne mogu okretati gusenice. Kako biste ih pokrenuli u nekom drugom smeru, morate primeniti kočnice sa unutrašnje strane, što dozvoljava spoljnoj strani da dobije dovoljno snage za taj manevar uz pomoć otvorenog diferencijala.

Ovaj Bentley nije još uvek gotov i lišen problema. Jedna od vrata mu i dalje fale, što kabinu definitivno čini manje luksuznom i komfornom u odnosu na original. Tokom svoje prve vožnje, gusenice su spale prilikom oštrih skretanja, a njihovo vraćanje nije bilo nimalo lako.

Ovaj tim želi da uradi neka unapređenja i na pogonu, kako bi Ultratank imao maksimalnu brzinu od sto kilometara na čas. Pogledajte i snimak koji je ovaj tim podelio, a koji nam zaista predstavlja hardcore stranu ovog modela.

ž

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group