Roberto Cavalli Mini Paceman

Mini se udružio sa italijanski modnim dizajnerom Robertom Cavallijem da naprave jedistveni Paceman koji će biti doniran fondaciji Life Ball AIDS, kao i svake godine do sada, od 2001...

 

 

Life Ball Mini 2013 je otkriven u Beču. Otkrivanje je vodio sam Cavalli sa svojom ženom, samo nekoliko sati pre nego što je ponuđen na aukciji. Sva zarada biće namenjena fondu za borbu protiv side. 

Mini Paceman je obojen u specijalnu boju koja se već viđala na automobilima na kojima je Cavalli radio, specijalna mešavina crne i braon boje. 

Takođe je primetan Cavalli logo na krovu i njegov porpis na vratima. Felne i krov su ofarbani u zlatno, kao i retrovizori i detalji na prednjem i zadnjem delu. 

Enterijer ovog jedinstvenog Paceman-a je crn sa kontrastnim detaljima, kao što je šav na kožnim sedištima. Cavalli logo se može svuda uočiti, kao i animal print na volanu i instrumentima. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group