Rezvani Tank sada sa Hellcat motorom i 707 KS

Više slika

Više slika

Najluđe, ekstremno terensko vozilo na planeti, upravo je postalo još luđe…

Originalni Rezvani Tank o kom smo ne tako davno pisali i divili se svim njegovim sposobnostima, a pre svih ga je kupio Džejmi Foks, u sebi sadrži 6.4 litarski Hemi V8 motor koji izbacuje 500 konjskih snaga prema svojoj šasiji baziranoj na Jeep Wrangler modelu. Novo Military izdanje ovog ludog automobila malo menja stvari, ubacujući u njega motor sa čak 707 konjskih snaga, koji je potekao iz moćnog Challenger Hellcat modela.

Po svemu sudeći, novi model je unapređen toliko da sa njim bezbedno možete prolaziti kroz područja zahvaćena ratom ili napadom vanzemaljaca. Možda osetite neko truckanje, ali vam neće faliti dlaka sa glave, ako je verovati specifikacijama na koje smo naišli.

Kako saznajemo, kupci ovog neverovatnog modela dobijaju oklop otporan na metke B7 nivoa, termalne sisteme noćnog vida i brojne druge odbrambene elemente. Stakla ovog modela su takođe otporna na metke, dok su hladnjak, šasija i rezervoar takođe zaštićeni naprednim sistemima. Vojne ravne gume su nabačene na točkove, dok samo vozilo ima specijalne branike.

Magnetne brave drže vrata ovog automobila bezbedno zatvorenim tokom vožnje, dok su vam na raspolaganju strob svetla, jaka svetla i gas maske u njegovom enterijeru, u slučaju da nešto pođe po zlu. Tu je i integrisani komplet prve pomoći i komplet koji služi za tretiranje hipotermije. Dok 6.2 litarski supercharged V8 Hellcat motor dodaje neverovatnih 65.000 dolara ceni ovog modela, standardni motor koji se u njemu nalazi je 6.4 litarski V8 sa petsto konja.

Originalni Rezvani Tank se prodavao po ceni od 178.000 dolara, a ovaj novitet će vas i malu naciju koju ćete u njemu braniti koštati skoro 300.000 dolara. Ne brinite, granata koju vidite u galeriji je samo umetničko delo koje ne funkcioniše. Bar se tome nadamo. Već sada možete rezervisati svoj model.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group