Retro 911 Speedster koji je započeo kao 1989 Targa

Više slika

Više slika

Vlasnik ovog 1989 Porsche 911 Targa 3.2 modela odlučio je da bi njegov automobil bolje izgledao kao Speedster...

Upravo zbog toga, on je započeo modifikacije kasnih devedesetih godina, ali celokupan rezultat, na kraju nije preterano odgovarao njegovom ukusu.

Upravo zbog toga, viđen kao preterano moderan nakon prve faze, njegov automobil je otišao u radionicu kompanije DP Motorsport, koja mu je pružila retro duh, izgled i stil, koji je njegov vlasnik zahtevao. Tjuner je projekat startovao dodavanjem široke opreme za karoseriju modela Carrera, kompletiranu širokim rubovima točkova, spuštenim prednjim delom i modifikovanim bočnim pragovima.

DP Motorsport je takođe ugradio i nove torzione osovine i H&R diskove, zajedno sa specijalno prilagođenim duplim izduvnim granama, priključenim modifikovanom zadnjem braniku. Na kraju, ljudi ovog brenda ofarbali su celokupnu karoseriju ovog 911 modela u Nardo Gray boju, dodavši mu Porsche oznake na donjim delovima vrata. Automobil je sada postavljen na 7×16 inča velikim točkovima, opremljenim sa Continental Sport Contact gumama, veličina 205/55 napred i 245/45 pozadi.

Specijalista za tjuniranje fabričkih automobila, tvrdi da zvanični projekat deluje gotovo kao borbeni mlazni avion. Ovakvo poređenje ne mora preterano da nas čudi, jer je finiširan u relativno sličnom manuru kao i ove letelice, dok će vlasnik ovog decembra, svoj voljeni model Porsche 911 dodatno modifikovati.

Radovi koje ćemo moći da vidimo dodatno, uključiće uklapanje visokoprilagodljivog KW vešanja, a kako bi mogao da se meri sa boljim prijanjanjem tlu, motor automobila dobiće dodatnu snagu, koja bi trebalo da se zaustavi na oko 260 ks. Ovo motorno tjuniranje biće izvršeno dodavanjem nove bregaste osovine, većih ventila, izduvnog kolektora i nekoliko dodatnih finesa.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group