Restaurarani i tjunirani klasični Land Rover Defender

Kompanija Osprey Custom Cars otkrila je svoj poslednji restmod Land Rover Defender model, koji predstavlja model 90 mekog krova i idealan je kako za terenske, tako i sve ostale uslove...

Tokom tjuniranja i restilizacije ovog Defender modela, kompanija Osprey ogolila ga je do zadnjek šrafa i ponovo ofarban panel po panel u predivnu nijansu poznatu kao Corris Gray. Vozilu je dodat i crni kavez sa četiri spojne tačke takođe, zajedno sa novim crnim mekanim krovom, opremljenim roll-up/zip-out zadnjim prozorom.

Ovaj brend dodao je čak i veoma interesantna vrata od anodizovanog crnog aluminijuma, šarke vetrobranskog stakla, zajedno sa uklapajućim kvakama. Na prednjoj strani vozila nalazi se crna maska sa svetlosnim okrženjem u boji karoserije, sjajni crni usisnici vazduha i LED dnevna svetla smeštena u braniku. Za kompletiranje eksterijernih promena zadužen je zadnji branik, dvoinčni spojni prijemnik, mesta za dizalicu ili sajlu, kablove za kačenje prikolice i swing-away zadnji nosač rezervnog točka.

Enterijer ovog modela daleko je bolje opremljeniji od standardnog Defender modela. Na primer on sada poseduje grejače šoferšajbne i prednjih sedišta dok na zadnjoj strani poseduje četiri bočna sedišta koja sa lakoćom mogu biti skupljena. Sedmoinčni informativno zabavni sistem takođe je opremljen sa bežičnim Apple CarPlay i Android Auto konekcijama. Audio sistem Rockford Fosgate dodaje još više ekstravagancije ovom terenu.

Sa druge strane, dosta značajnija poboljšanja odrađena su ispod karoserije. Najprimetnija od njih jeste ta što ovaj Defender sada poseduje 6,2 litara veliki LS3 V8 motor dobar za 435 ks i 603 Nm obrtnog momenta. Sa ovom V8 mašinom uparen je šestostepeni automatski menjač sa LT230 kutijom za teške zadatke. Pogonski sklop takođe uključuje novi izduvni sistem, specijalne izduvne glave, Grin aluminijumski hladnjak, elektrčne ventilatore za hlađenje, cevi uljnog hlađenja od nerđajućeg čelika, kočione vodove od istog materijala, zadnju osovinu za teške uslove rada i ojačanu prednju osovinu sa specijalnim homokinetičkim zglobovima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group