Reper Quavo predstavio svoj svetleći Lamborghini

Ovakav Lambo nikada niste videli...

Quavoje član rep grupe Migos i nedavno je primećen na ulicama Los Anđelesa sa svojim Lamborghinijem. Njegov Aventador Roadster odlikuje se mnoštvom svetlih modifikacija kako bi se zaista istaknuo.

Prvo što upada u oči je njegov flurescentni omot. Quavov Aventador ima sjajnu obradu folijom koja je prvenstveno ljubičasta, ali uključuje plave, zelene i ružičaste naglaske. Automobil sedi na crnim točkovima i sportskim crvenim kočionim čeljustima, kao i karbonskim vlaknima na retrovizorima i vazdušnim otvorima.

Za većinu je ovo dovoljno privlačno, ali Quavo se tu nije zaustavio. Kada upali auto, ružičaste LED lampice osvetljuju donju stranu superautomobila, kao i njegove prednje i zadnje lukove, ali i ležište motora.

Ovo je zaista jedan od unikatnijih Aventadora koji smo ikada videli, a Quavo kaže da je on njegova bebica i da ga nikada neće prodavati,a takođe dodaje da planira da radi još neke modifikacije na njemu.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group