Reper iz Hjustona uskladio Cybertruck sa svojim Maybach modelima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Forgiato Wheels (@forgiato)

Bela i bordo šema boja čine da ovaj Cybertruck privlači još više pažnje nego standardni model…

Tesla Cybertruck je brzo postao najnoviji must-have za bogate entuzijaste koji žele da ostave utisak, a jedan umetnik iz SAD upravo je prilagodio svoj tako da se slaže sa Mercedes-Maybach GLS i S-Class automobilima koje takođe poseduje.

Ovaj Cybertruck je preuređen od strane ekipe iz 713Motoring i prvi je koji smo videli sa dvobojnom šemom boja, ali sigurno nije poslednji. Gornja polovina električnog pikapa sada je ukrašena belim premazom, dok je donja polovina Tesla modela obojena u duboku nijansu bordo boje.

Podeljene šeme boja su prilično uobičajene među luksuznim automobilima i iako nikada ne bismo zamislili da Cybertruck nosi takav finiš tako dobro, on uspeva da ga iznese.

713Motoring je ostavio crne plastične blatobrane Cybertruck modela netaknutim. Zatim su montirali set od 26-inčnih točkova brenda Forgiato, završenih u beloj boji sa dizajnom sa gustim žicama. Beli centri točkova takođe imaju crveni tekst koji glasi 'ABN'. Vlasnik automobila je Trae tha Truth, reper iz Hjustona, koji je takođe deo rep dua poznatog kao ABN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Forgiato Wheels (@forgiato)

Nemamo ideju koliko je pevač platio 713Motoringu da prefarbaju Cybertruck i postave točkove, ali možemo pretpostaviti da nije bilo jeftino. Iako izgledaju lepo, 26-inčni točkovi verovatno značajno narušavaju udobnost vožnje, ali hej, to je cena stila, zar ne? Reper takođe može voziti jedan od svojih Maybach modela ako želi nešto udobnije.

Ekipa iz 713Motoring takođe je nedavno završila rad na drugom Cybertrucku. U tom slučaju, on je opremljen ogromnim 30-inčnim Forgiato točkovima. Ovi točkovi su završeni u beloj boji i imaju neobičan trokraki dizajn sa crvenim unutrašnjim delovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by -BIG A$H (@713ab)

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group