Range Rover Sport 2012 - Kahn

Kahn Design je opet u svoje ruke uzeo Range Rover Sport. Moramo reći da automobil izgleda još neverovatnije i lepše nego prethodni modeli koje je tjuning kuća Kahn Design obrađivala.

Automobil je opremljen sa kozmetičkim detaljima, kako enterijer, tako i eksterijer. Tu je Kahn LE kit koji uključuje široke rubove točkova, novi prednji branik u koji su integrisana LED dnevna svetla, novi izduvni sistem , novu 3D masku hladnjaka i nekoliko detalja od ugljeničnih vlakana. Mat sive felne zaista dobro svoje na ovom automobilu i što je najbitnije upadaju u uči. Takođe, ovaj model je dobio unapređeni multimedijalni sistem sa novom generacijom 7-inčnog ekrana osetljivog na dodir koji karakteriše dual view tehnologija, kao i zabavni sistem za putnike na zadnjim sedištima.

3.0-litarski SDV6 dizel motor je unapređen pa sada razvija 256ks pri 4000 obrtaja u minuti i 600Nm maksimalnog obrtnog momenta pri 2000 obrtaja u minuti.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group