Project Kahn - Red Ranger

Crvena boja nije česta pojava na velikim premijum SUV vozilima poput Range Rover-a, ali ako se pravilno uradi, to zapravo ne izgleda tako loše. Naravno, kao i kod većine drugih boja, sve zavisi od nijanse crvene, koja može poboljšati ili uništiti izgleda vozila.

Tjuning kompanija Kahn koristi tamno crvenu boju na njihovom novom projektu. Sve je odlično ispalo i stvoren je lep kontrast sa crnim akcentima, kao što je maska hladnjaka koja je urađena od ugljeničnih vlakana, difuzori vazduha i izduvni topovi koji su takođe u crnoj nijansi.

Britanska tjuning kuća je takođe opremila crvenog rendžera sa širokim bodi kit-om koji se odlikuje LED svetlosnim trakama, kao i širokim rubovima točkova.

Ovaj luksuzni SUV sada leži na novom setu 22-inčnih felni Kahn RS600.Enterijer je takođe uređen u crveno crnoj kombinaciji, s tim što u unutrašnjosti dominira crna boja. Takođe tu je puno detalja od ugljeničnih vlakana koji pokrivaju veću površinu instrument table.

Uživajte u fotografijama.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group