Prodaje se Ferrari limuzina za 399.999 dolara

Bizarna limuzina Ferrari 360 Modena trenutno se prodaje u Australiji. Ako ste ljubitelj Ferrarija, preporučujemo da skrenete pogled jer bi ovo moglo da vas mentalno osakati.

Kao i svi 360 Modena modeli, i ovaj je napustila Maranelo i verovatno je voljen i vožen onako kako je fabrika zamislila. Međšuitm 2021. godine, ovaj auto biva odvežen u Australiju, gde je presečen na pola i tako transformisan u limuzinu, čime je izlged ovog prelepog sportskog auta narušen.

Kako se 360 sastoji od potpuno aluminijumske šasije i karoserije, proširenja šasije su takođe izrađena od aluminijuma. U međuvremenu, produženi krov, bočne ploče i zadnja vrata napravljeni su od stakloplastike u želji da super dugačak automobil postane što lakši.

Proširenje znači da automobil sada ima mesta za osam ljudi i uključuje sve, od dva televizora do audio sistema, obojenih lampica i šanka.

Ovu limuzinu i dalje Ferrari 360-inčni V8 model, snage 400 KS, 3,6-litarski V8. Međutim, iznenađujuće je to da je uparen sa menjačem iz Subaru Liberti GT-a.

Cena ove limuzine je oko 399,999 dolara i vlasnik pretpostavlja da će je prodati jer je ona prešla samo 65.000 kilometara.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group