Prior i Stingray

Nemački Prior Design je na neko vreme pauzirao Mercedes, Audi i BMW projekte kako bi se koncentrisali na kit za Chevrolet Corvette Stingray kupe...

 

Napravljen je od mešavine fiberglasa i durafleksa, unapređuje izgled ovog američkog sportskog automobila, a nazvan je PDR700. Dolazi sa novim prednjim branikom sa spojlerom, kao i modifikovanim zadnjim branikom koji sadrži karbonski difuzor i četiri velika izduva. 

Sve ove komponente zajedno daju cenu od preko 7000€, što ne obuhvata instalaciju i farbanje po želji. Druga unapređenja koja nudi Prior su 20oinčne felne u različitim oblicima i bojama, kit za suspenziju i sportski izduvni sistem.

Prior je uradio i nov enterijer za Corvette C7, a ovaj na slikama je mešavina tamne Alcantare i svetlo braon kože na sedištima, pa i na podu. 

Nema detalja o mehaničkim unapređenjima, ali prema imenu PDR700 kao i zvuku motora koji možete da čujete na snimku ispod, nadamo se da se Prior pozabavio i V8 motorom.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group