Prior Design pruža dodatnu opremu za McLaren 570S

Više slika

Više slika

Iako je impresivan na sebi svojstven način, u to nema nikakve sumnje, McLaren 570S je morao veći deo svoje karijere da proživi u senci svog velikog brata...

Međutim, nedavno su stvari postale još gore po ovu seriju, jer je 720S zamenio 650S u SuperSeries, ali, ako je suditi prema tjuning kući Prior Design, sportska serija 570S i dalje poseduje nešto mesta za razvoj.

Ovaj brend je već predstavio, relativno suptilniju opremu za karoseriju 570S automobila, a sada je tjuner izašao sa svojim novim predlogom potpuno novog paketa imena “baby Mac”. Kao što možete i sami videti, široki paneli donose potpuno novi status ulaznom opsegu S modela, prenoseći ove jedinice u daleko ozbiljniju teritoriju, makar po pitanju estetike.

Novi paket opreme uključuje prednji branik, sportsko vešanje, bočne pragove, lopatice, zadnji difuzor i krilo, a svaka od ovih komponenata kreirana je od ugljeničnih vlakana. Demo vozilo, kao što možete videti, poseduje intrigantne geometrijske urbano maskirne obrasce i opremljen je ojačanim modularnim aluminijumskim felnama, koje kompanija Prior Design nudi u veličinama koje variraju od 18 do 23 inča.

Tjuner nas je ostavio bez ikakvih informacija i detalja vezanih za radove na pogonskom sklopu, ali u baznoj verziji motor 570S modela razvija 562 ks i 600+ Nm obrtnog momenta. Dodatno, ukolilko imamo u vidu da ova mašina formira bazu svih McLaren automobila ikada kreiranih, znamo da je sposobna za daleko više.

Prior Design takođe nudi i specijalno prilagođeno vešanje, zajedno sa komponentama izduvnog sistema, koji kompletira celokupan tretman, dok je u ponudu uključena i celokupna transformacija enterijera putničke kabine, za sve one kupce koji su zainteresovani, naravno. Sa svim pomenutim modifikacijama, 570S je potpuno spreman da oduva sve svoje konkurente, s tim što ovde, bez potvrde o tjuning zahvatima načinjenim na motoru, nećemo uključiti njegove rođake koji su usledili nešto kasnije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group