Prior Design pretvara Dacia Duster u sportski model

Model Dacia Duster poznat je po svojoj pristupačnosti, praktičnosti i terenskim mogućnostima, ali Prior Design ima potpuno drugačije planove za rumunski SUV...

Tjuner kompanija nudi široku opremu za karoseriju koja drugoj generaciji Duster modela donosi izgled trkačkih automobila, po ceni od 2.999 evra, plus dodatnih 299 evra za zadnji spojler.

Oprema za karoseriju brenda Prior Design kreirana je od visokokvalitetne mešavine fiberglasa i Dura-Fleks materijala, koja je veoma laka za farbanje, jeftina za proizvodnju i više nego stabilna. Nove modifikacije kompatibilne su sa Duster serijama od 2018. godine do danas, uključujući i nedavno osveženu varijantu, jer su njihovi paneli karoserije ostali nepromenjeni.

Paket opreme uključuje značajno šire prednje i zadnje rubove, koji se sada spajaju sa prednjim i zadnjim branicima, kreirajući liniju nalik trkačkim modelima iz DTM serije. Na predstavljenoj jedinici možemo videti i novi prednji branik, novi pragovi, zadnji difuzor sa dve velike izduvne cevi, koje nažalost nisu uključene, kao i opcioni zadnji spojler.

Na zvaničnim fotografijama kompanije Prior Design, oprema za karoseriju kombinovana je sa ekstremno niskim vešanjem i novim kompletom točkova velikog obima. Takođe, možemo videti i veće kočione diskove sa velikim crvenim kleštima, zajedno sa rol-barom u enterijeru zaduženim za dalje naglašavanje trkačkog izgleda. U ovoj konfiguraciji, Duster je postavljen veoma blizu zemlje, što sigurno uništava njegove terenske akreditive, ali će uprkos tome bez ikakve sumnje privući obilje pažnje.

Za sada ostaje da vidimo koliko će vlasnika Dacia Duster modela biti zainteresovano za ovakvu vrstu modifikacija, ali prema izvorima bliskim kompaniji, Prior Design već prihvata porudžbine za pojedine komponente iz ovog paketa.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group