Predstavljamo vam pravi način da se uništi Porsche Panamera

SAD su ispunjene raznim čudnim stvarima među kojima se nalaze i brojne automobilske zajednice koje poseduju svoje načine modifikacije automobila...

Pored brojnih užasavajućih kreatura koje smo do sada imali priliku da vidimo preko okeana, Teksas poseduje čudan trend u okviru kog vlasnici automobila opremaju svoje modele felnama iz kojih štrče žičani ekstremiteti i po trideset centimetara. Međutim, jedan prelepi Porsche Panamera opremljen ovim suludim felnama verovatno predstavlja jedan od najapsurdnijih primeraka ovog tjuning stila na koji možete naići na internetu.

Snimak koji je nedavno podeljen putem Reddit platforme predstavlja nam crni Panamera model opremljen ovim žičanim felnama. Međutim, titulu najružnijeg modela u ovom stilu nemački model zaslužuje uprkos Bentley Bentayga modelu sa sličnim točkovima - koji je isplivao na društvenim mrežema prošlog meseca - zato što su šiljci na njegovim felnama štrčali ’svega’ dvadesetak centimetara, dok žičane ekstenzije na Panamera modelu deluju kao da su gotovo duplo duže od njih.

Dodajući so na ranu, vlasnik ovog nesrećnog modela postavio je i rezervni točak na prtljažnik svog luskuznog sportskog sedana. U okviru ove hjustonske ’slab’ kulture uglavnom se nalaze Cadillac i Lincoln modeli, ali deluje da je ova ’tjuning’ scena počela da se širi i privlači ljude sa daleko skupljim automobilima.

Možda je jedina stavka koja može da spasi ovaj posebni Porshe to što se radi o prvoj generaciji Panamera modela, a ne o daleko stilizovanijoj i prefinjenijoj drugoj generaciji ovih automobila. Kada već govorimo o drugoj generaciji nemačkih lepotana, ona je nedavno dobila svoja osveženja u okviru 2021. linije, sa unapređenim dizajnom, novim varijantama priključnih hibrida i poboljšanim performansama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group