Predivni "Olive Green" Porsche 911 Turbo S prodat po neverovatnoj sumi

Jedan 2019 Porsche 911 Turbo S opremljen brojnim skupocenim opcionim detaljima nedavno je promenio vlasnika po ceni od 195.180 evra, putem kuće Cars & Bids...

Svi 911 Turbo S modeli su specijalni, nakon svega, radi se o modelu sa najboljim ubrzanjem na planeti, dok brojni unikatni elementi ovu posebnu jedinicu čine potpuno unikatnom i istaknutom u masi.

Ono što je najistaknutije na ovoj mašini svakako jeste njen eksterijer oplemenjen Olive Green bojom, dobijenom putem Paint to Sample programa kompanije. Na ovoj posebnoj zelenoj boji nalazi se žuti Porsche potpis sa strane ispraćen belim akcentima. Automobil takođe poseduje crno/srebrne dvadesetoinčne felne sa centralnim zaključavanjem, iza kojih se krije komplet žutih kočionih klešta.

Brojne druge opcione karakteristike krase ovaj automobil, uključujući Aerokit opremu vrednu 6.626 evra, vrhunsko Burmester ozvučenje po ceni od 3.532 evra, eksterijerni paket od ugljeničnih vlakana za koji je potrebno izdvojiti 4.370 evra i zatamnjene štopaljke, između svega ostalog.

U putničkoj kabini nalaze se elektronski podesiva prednja sedišta sa grejačima, obložena crnom kožom sa kontrastnim Olive Green šavovima. Ovaj Turbo S takođe poseduje i Silver Grey pojaseve, zaštite od sunca u alkantari, aluminijumske pedale i akcente od ugljeničnih vlakana na selektoru brzina. Ova mašina podjednako pogoduje proputovanjima širom bilo kog kontinenta, trkama ubrzanja i jrunjavama oko trkačkih staza, jer nakon svega, 911 Turbo S može učiniti sve.

Lista ove aukcijske kuće navodi da je automobil promenio vlasnika sa svega 9.816 kilometara ispod kaiša i takođe je opremljen sa specijalnim Tubi izduvnim sistemom.

Za pokretanje ovog predivnog modela 911 Turbo S iz 991.2 generacije, zadužen je 3,8 litara veliki ravni šestocilindraš duplog turbo punjenja, dobar za 572 ks pri 6.750 rpm i 700 Nm obrtnog momenta između 2.100 i 4.250 rpm, odnosno 750 Nm obrnog momenta sa overbustom. Iako nemački brend tvrdi da njegov supersportak ubrzava do stotke za 2,9 sekundi, nezavisni testovi su predstavili cifru od 2,6 sekundi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group