AVD.1 Huracan sa 850 ks predstavlja pravo turbo ludilo

Više slika

Više slika

Lamborghini Huracan je pomeren iz polja superautomobila u sfere hiperautomobila, nakon što je podvrgnut twin-turbo konverziji...

Modifikovan od strane ekipe TR3 Performance, italijanski egzotik dolazi sa više snage i obrtnog momenta, sudeći prema izveštajima brenda ADV.1.

Ugrubo, ovaj automobil sada stvara oko 850 ks, što je definitivno veliko poboljšanje u poređenju sa standardnih 610 konja. Tu je takođe i A tečni interkuler u prednjem prtljažnom delu, tako da gazda ovog modela može zaboraviti na svoje kofere u slučaju putovanja, osim ukoliko ne ide sam negde, onda može postaviti neku malu torbu i potrepštine na prednje suvozačevo sedište u najboljem slučaju.

Sada, mi smo imali prilike da vidimo daleko ekstremnije twin-turbo konverzije, slične nekim kompanije Underground Racing, koja podiže snagu svojih modela na 1.200 ks ili neverovatnih 2.000 ks upotrebom trkačkog goriva, ali čak i pored toga, ovo je jedan veoma brz Lamborghini.

Pored motornog tjuniranja i nedostatka zadnjeg branika, što je omogućilo uvid u sve modifikacije i njihovoj punoj slavi, Huracan je smešten na kompletu novih točkova kompanije ADV.1. nazvanih ADV5.2 M.V2 CS, a ovi dvodelni modeli ojačanih konkavnih felni poseduju 9x20 napred i 12,5x21 inč nazad, mada su u opciji i polirane aluminijumske varijante sa sjajnim i čistim finišima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group