Posaidon od Mercedes-AMG E 63 S modela pravi karavane iz pakla

Mercedes-AMG E 63 S karavan predstavlja jednu od najbržih porodičnih mašina na svetu, zahvaljujući četvorolitarskoj V8 zveri sa dva turbo punjenja i 603 ks, skrivene ispod haube ovog modela...

Sada, popularni nemački tjuner Posaidon je brojnim modifikacijama i preciznim zahvatima svojih inžinjera uspeo da moć i stil ove predivne mašine podigne na viši nivo.

Posaidon svim zainteresovanim kupcima nudi tri različita tjuning paketa za E 63 S liniju. Prva varijanta nazvana je RS 830 i uključuje unapređene turbo punjače, sportske filtere vazduha i moćne izduvne grane sa sportskim katalizatorima. Tjuner je u ovoj ponudi takođe unapredio motorni i transmisijski softver, omogućujući modelima surovih 830 ks i 1.100 Nm obrtnog momenta.

Ova poboljšanja omogućuju da E 63 S karavan model ubrza do stotke za svega 3,2 sekunde, nastavljajući do maksimalnih 350 km/h. Ukoliko ovo nije dovoljno, nemački tjuner nudi svoju RS 830+ opremu, koja uključuje identična poboljšanja kao standardna RS 830 ponuda, ali dodaje par novih masivnijih turbo punjača koji donose predivnih 880 ks i 1.200 Nm obrtnog momenta. Varijanti karavana opremljenoj ovim paketom potrebno je svega 3,1 sekund kako bi isprintala do stotke iz stanja mirovanja.

Na kraju, tu je još potentnija opcija koja preuzima isto ime RS 830+, što možda unosi konfuziju, ali svakako predstavlja drugačiju ponudu, koja na sve prethodno pomenuto donosi posebno dizajnirane Posaidon glave cilindara i setove ventila, sa instaliranim sistemom ubrizgavanja na vodu i metanol za konačnih 940 ks i 1.280 Nm obrtnog momenta. Treći paket omogućuje superkaravanu da ubrza do stotke iz mesta za manje od tri sekunde.

Svi Mercedes-AMG E 63 S vlasnici koji ne žele bilo kakve mehaničke promene i poboljšanja, u ponudi kompanije Posaidon imaju jednostavni PowerBox paket koji softverski podiže snagu modela na 707 ks i okruglo 1.000 Nm obrtnog momenta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group