Porsche Cayenne Platinum Edition

Porsche brend pripremio je specijalnu poslasticu za sve svoje buduće klijente, koji žele da kupe novi Porsche Cayenne…


Oni su lansirali besprekorno Platinum izdanje, koje je dizajnirano tako da mu doda još više stila i lepote, ali, nemojte očekivati da zaista vidite platinu. Dostupan za evropsko tržište, za 262 PS Cayenne Diesel i 333 PS Cayenne S E-Hybrid, kao i na tržištu SAD za 296 HP Cayenne V6 i 328 HP Cayenne S E-Hybrid, Platinum modeli će imati neke zaista uzbudljive pogodnosti, poput točkova od 20 inča sa RS Spyder dizajnom, koje prate širi lukovi.

Takođe, vredi pomenuti i paket za eksterijer visokog sjaja, dok enterijer ima prilagodiva sportska sedišta prekrivena vrhunskom kožom, centralne panele od Alcantrara kože, Porsche grb na naslonima za glavu, kao i detalje od nerđajućeg čelika na vratima i Platinum Edition inskripcijom.

Što se tiče standardne opreme za novi Porsche Cayenne, on sadrži Bi-xenon farove, Porsche Dynamic Light System, Power Steering Plus, ParkAssist sa kamerom, automatski anti-glare eksterijer i retrovizore, sa zatamnjenim staklima.

Takođe, treba da znate da su standardni završni detalji dostupni u vidu crne ili bele boje. To znači da ćete za Jet Black, Purpurite, Mahogany, Carrara White ili Rhodium Silver metalik farbu morati dodatno da platite.

Cena ovog paketa dostupna je samo na upit.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group