Porsche 911 Targa 4 GTS kompanije McChip

Više slika

Više slika

Iako posedujete savršenstvo automobilske industrije, ponekada možete izvući još više iz svog voljenog modela...

Moglo bi se bez preterivanja reći da sa 991.2 Targa 4 GTS automobilom, nemački proizvođač kombinuje elemente svih svojih verzija, nudi parcijalno otvoreni užitak u vožnji, dodatne performanse i upravljanje koje možete očekivati od modela orijentisanog vozačima i ultimativnom uživanju tokom vožnje, ali najmoćnija njegova varijanta ne dolazi direktno iz pogona kompanije i čuvene linije 911. Zapravo, kada vozači požele nešto više, na scenu stupa tjuning kuća McChip DKR.

Menjajući prednju i zadnju stranu automobila originalnim Porsche delovima, njegov prednji i zadnji branik, zajedno sa bočnim panelima, tjuner tvrdi da njegov super sportski automobil sada poseduje izgleed 991.1 GT3 RS modela, kompletiran dvadesetoinčnim felnama umotanim u 265/35 i 325/30 gume, napred i nazad.

Enterijer takođe poseduje nekoliko dodataka, ali iako je njegova lista modifikacija daleko kraća od eksterijerne, svi ljubitelji Porsche automobila verovatno će moći da cene klasične obrasce na sedištima u putničkoj kabini i panelima vrata.

Ali, u slučaju ovog modela, ništa nije kreirano samo radi pokazivanja, makar ispod haube, gde se sada nalazi modifikovani motor sa 567 ks i 675 Nm obrtnog momenta. Ovo je snaga veća za 123 ks i 125 Nm obrtnog momenta od regularnog GTS modela, a za nju je zadužena softverska optimizacija, nadograđeni turbopunjači i izduvni sistem marke Captivo, sa izduvnim cevima nalik onim na GT3 RS automobilu.

Kada smo već tu, vredi napomenuti da je ovaj tjunirani model čak moćniji i od RS varijante, koja poseduje 500 ks i 460 Nm obrtnog momenta. Dobra stvar je što ovaj automobil poseduje KW opruge sa podešavanjem vešanja i Porsche kočnice od keramičkog kompozita i drže svu tu snagu pod kontrolom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group