Pogea Racing je zadužen za najluđi Alfa Romeo 4C do sada

Više slika

Više slika

Alfa Romeo 4C možda ne poseduje neki astronomski uspeh FCA grupacije, makar ne onoliko koliko se ona nada, ali ovaj sportak je u poslednje vreme, postao ljubimac tjunera, a ponajviše Pogea Racing ekipe...

Ovaj tjuner kreirao je brojne besprekorne 4C modele, a ovaj primerak je verovatno najluđi od svih njih. Alfa Romeo 4C započeo je svoj život kao sasvim regularan model koji je uskoro posetio Pogea kompaniju i dobio njen Centurion tjuning paket. Ova oprema podiže snagu četvorocilindričnog motora zapremine 1,75 litara na 332 ks i 564+ Nm obrtnog momenta.

Ova kompanija preuzela je inspiraciju iz najnovije boje sa kojom je ove godine stigao 2018 Aston Martin Vantage kako bi kreirala sjajnu nijansu  zelene koja jednostavno zahteva pažnju. Eksterijer je kompletiran crvenim kočionim klešitma, crnim točkovima, zadnjim krilom, redizajniranom haubom, predivnim štopaljkama i novim difuzorom.

Komplementirajući ovoj veoma dopadljivoj boji karoserije, dolazi podjednako hrabro dizajniran enterijer putničke kabine. Za izradu unutrašnjosti ovog modela bila je zadužena kompanija Speedfire Design, pruživši mu potpuno modernizovane finiše sa dosta svetlo zelene kože, zajedno sa crnom alkantarom, izloženim karbonskim vlaknima i crnim akcentima.

Sa svim ovim rečenim i navedenim, dolazimo do zaključka da se ovde radi o jednom veoma čudnom modelu, ali moramo primetiti, da nam se njegov dizajn i sve sa njim u vezi, itekako sviđa.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group