Plišani automobil u Beogradu

Ovo je automobil koji ćete morati da pomazite...

Da li se i vama ponekad javi osećaj da je vaš auto postao dosadan i da želite da nešto promenite na njemu kako biste mu dali novi izgled i novu dušu? Sigurni smo da ste razmišljali o nekim dodacima koji će poboljšati izgled vašeg automobila. Muškarci se u većini slučajeva odluče za zamenu felni, pa kupuju sportske, aluminijumske felne koje im pomažu da ulepšaju izgled svog metalnog ljubimca. Međutim, mi imamo bolje rešenje.

Auto folije su postale neverovatan hit u svetu, pa i na našim prostorima, a one vam pružaju mogućnost da vaše vozilo potpuno transformišete. Folije dolaze u različitim bojama i dezenima, pa su mogućnosti beskonačne. Ove folije su otporne i dugotrajne, a opet će vas koštati manje nego kada biste hteli da prefarbate čitavo vozilo.

Mnogi vozači folijom ukrašpavaju detalje na svojim vozilima kako bi ih malo ulepšali, ali ako želite potpunu transformaciju, onda morate prekriti čitav automobil.

AKo živite u Beogradu i želite da vidite kako bi folija izgledala na vašem automobilu onda posetite Car Foil Shop, servis koji se bavi samo automobilskim folijama i njihovom ugradnjom.

Ovaj servis jedan je od najboljih u gradu, a momci koji tu rade pokazali su da su pravi strušnjaci. Oni u svom asortimanu imaju i neverovatnu PLIŠ foliju koja može da učini da vaš automobil postane kao plišana igračka.

Oni su demonstrirali kako  Automobil sa pliš folijom izgleda i moramo priznati da su rezultati fantastični.

Pogledajte fotografije:

AKo želite da i vaš automobil dobije tretman ulepšavanja, onda posetite ovaj LINK.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group