Piecha Design Mercedes E-Class Coupe & Cabrio

Obeležavajući svoju 30-godišnjicu, nemačka tjuning kompanija, Piecha Design je predstavila svoj tjuning program za Mercedes E-Class Coupe i Cabrio.

Aerodinamični paket sadrži prednji spojler, zadnji difuzor sa četiri izduvna topa i zadnji spojler. Tu je i par bočnih spojlera sa integrisanim LED svetlima. Mercedes E klase je dobio i Piecha 19-inčne aluminijumske felne na kojima su gume visokih performansi, dimenzija 225/35 napred i 255/30 pozadi.

Ogibljenje je poboljšano instaliranjem novih sportskih amortizera, pa je auto sada niži 30mm i instaliranjem odstojnika veličina od 24 do 40 mm, pa se samim tim auto deluje šire nego što jeste. Nadogradnju performansi omogućava reprogramirana elektronska jedinica, pa su sada i ubrzanje i maksimalna brzina veća. Poslednja nadogradnja je novi modul za otvaranje krova, koji omogućava da se krov otvara i zatvara pri brzinama do 40 km/h.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group