Pagani Zonda by Mileson - najluđa do sada

Više slika

Više slika

Pagani nastavlja sa proizvodnjom unikatnih Zonda modela na zahtev svojih najbogatijih klijenata, a poslednja kreacija je najluđa do sada...

 

Nazvana je Pagani Zonda by Mileson, a poručio je poznati kolekcionar automobila, koji već poseduje Ferrari LaFerrari, jedan od najupečatljivih McLaren P1 modela na svetu, kao i Koenigsegg Agera Zijin. 

Motor koji se nalazi ispod haube bi trebao da bude isti koji se koristi u 760 seriji. Ovo znači da je tu 7.3 atmosferski V12 sa 760ks koji se prenose na zadnje točkove. Izbor prenosa nije poznat, ali Pagani nudi kupcima mogućnost šestostepenog manuelnog, ili sekvencionog prenosa. 

Što se tiče eksterijera, ovaj automobil je različit od svake Zonde do sada. Najprimetnije je da je veći deo karoserije u plavom karbonu, koja je donekle "ugušena" sa tradicionalno sivim karbonskim delovima i detaljima. Prednji blatobrani su posebni, kao i prednji spliter i specijalni pragovi. 

Pozadi, Zonda by Mileson je još luđa. Na njoj se nalazi verovatno najveće moguće krilo koje Zonda spremna za ulicu sme da ima, a tu je i drugo, manje krilo koje je inspirisano DRSom iz Zonda Revolutiona. 

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group