Pagani Huayra sa druge planete

Više slika

Više slika

Poslednji model Pagani Huayra BC nedavno je isporučen veoma imućnom kupcu i od svih BC automobila koji su do sada kreirani, on je sigurno najinteresantniji.

Najznačajnije, kao i većina karoserija proizvođača superautomobila poreklom iz Italije, ovaj model taklođe poseduje finiše od karbonskih vlakana, koji mogu biti viđeni i na ostalim modelima brenda Pagani. Iako ova nijansa ne predstavlja nešto što će istaći ovaj automobil, on je dobio i akcente u svetlo narandžastim tonovima elemenata, uključujući i akcente na točkovima i liniju koja se proteže čitavom dužinom vozila.

Enterijer putničke kabine poseduje dizajn koji savršeno imitira eksterijer i uključuje narandžastu kožu, zelene akcente od karbonskih vlakana i mnogo tradicionalnije kreirane segmente od čistog ugljenika. Ovu Huayra BC poseduje jedan poznati automoto novinar i renimirani kolekcionar superautomobila, dok se u njegovoj garaži nalaze i neki od automobila kao što su Lamborghini Aventador SV Roadster, LaFerrari, Ferrari 599XX, Mercedes-Benz G63 AMG 6x6, jedinstveni Pagani Zonda Nero i Pagani Zonda R.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group