Ovaj M2 možda nije najbrži ili najlepši ali je svakako unikatan

Više slika

Više slika

Lepota je u oku posmatrača, tako barem kažu, ali ponekada, onaj ko posmatra ima veću dioptriju i trebalo bi da nosi naočare...

Ukoliko gledate ove fotografije u galeriji, ne postoje nikakve šanse, a da se ne zapitate šta je vlasnik ovog BMW M2 modela mislio kada je otišao kod tjunera i zatražio ovakve modifikacije.

Ne možemo odgovoriti na ovo pitanje, ali ono što znamo, jeste da sa ovakvom opremom za karoseriju, automobil izgleda kao nešto što često možemo videti na ulicama Japana i da, u izvedbi kompanije Liberty Walk. Možete primetiti šrafove na krilima i sva četiri ugla, karbonske umetke na svim stranama, kao i veliku krilnu postavku na poklopcu gepeka.

Zadnji deo nije vidljiv na slikama podeljenim preko društevnih mreža, ali nakon opširnijih istraživanja, pronašli smo modifikovane branike i difuzor ovog automobila, opremljen trećim štop svetlom nalik onim na F1 bolidima.

Ovaj BMW M2 takođe poseduje sportski retro dizajn i boju eksterijera, zajedno sa posebnim oznakama kompanija koje se nalaze iza njegovog projekta. Z-Performance je jedna od njih, a ovaj tjuner je opremio bembaru svojim ZP.Forged 6 Super Deep Concave felnama, u metalik crnim finišima. Višekrake aluminijumske felne dolaze sa 10.5×20 inča napred i 12.5×20 inča nazad, kako bi na najbolji način ispratile ukupan stav automobila.

Vlasnik ovog modela BMW M2, ujedno je veliko obožavalac različitih auto događaja i sajmova, a pre nekoliko godina je svoj model predstavio u Austriji, gde je bio veoma lepo prihvaćen.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group