Ovaj Golf 3 proizvodi 1600 konjskih snaga


Legendarna trojka je i dalje aktuelna, a ovaj model sadrži dva motora koja proizvode neverovatnu snagu i još veće ubrzanje...

Iako sada imamo sedmu Golf generaciju, legendarna trojka je još uvek aktuelna i ljudi širom sveta voze ove mini automobile u kojima uživaju i pobeđuju gradske gužve. Međutim, Golf kojeg ćemo vam sada prikazati je posebno "nabudžen "kako bi mogao da učestvuje u najbržim dreg trkama.

Ovaj Golf ispod svoje karoserije sadrži dva VR6 motora koji zajedno proizvode snagu od neverovatnih 1600 konjskih snaga. To takođe znači da ovaj auto dostiže maksimalnu brzinu od 295 km/h i da ima munjevito ubrzanje.

Upravo je to potrebno za dreg trke koje se svode samo na tome ko će brže da pređe put od četvrtine ili polovine milje. Vlasnik ovog automobila je odlučio da ga ne proda, već da ga transformiše u neverovatno trkačko vozilo i rezultat se jasno vidi. Ovaj Golf 3 je morao da prođe kroz masivne karoserijske promene, kako bi mogli da se smeste dva velika motora, ali je takođe morao dodatno da se ojača i da dobije potpuno novi trap i suspenztiju, jer fabrički Golf nikako ne bi mogao da izdrži brzinu od skoro 300 km/h.

Oni koji su gledali uživo ovu mašineriju kažu da je prosto neverovatno koliko izgled može da zavara. Kada ga pogledate, mislite da je to još jedan starkelja koji ne može ni da upali, ali kada vozač stisne papučicu za gas, onda shvatate da se ispod stare fasade krije neverovatna i moćna zver.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group