Otkriven Audi RS6 Avant Plus

Britanski ogranak Audija je otkrio fotografije i informacije doalzećeg modela RS6 Avant Plus...

 

Nešto ranije je Stephan Reil potvrdio dolazak ovog modela, a i osvanule su špijunske fotografije, tako da vlada mišljenje da je prikaz detalja o ovom modelu bio greška. 

Ipak, Audijevo sedište nije sankcionisalo prerano curenje informacija, a zahvaljujući GTSpiritu, možete pogledati ove fotografije, koje su ubrzo uklonjene sa sajta proizvođača. 

Opis na sajtu je bio sledeći:

"RS6 Plus je poslednji od Audijevih fantastičnih RS Plus modela, koji nudi veće perforamnse i agilnost u odnosu na standardni RS6, na stazi, ili van nje. RS6 Avant Plus koristi unapređenu verziju 4.0 V8 TFSI motora sa 600ks, što je 40ks više nego kod standardnog RS6 modela."

Brojke se slažu sa prethodnim izveštajima. Pored povećane snage Plus model bi trebao i da bude lakši određen procenat kilaže RS6 modela, kao i da ima bolju upravljivost. Izgled, sa druge strane je skoro identičan.

Audi RS6 Avant je već poželjan automobil. SA 560ks 4.0 V8 motorom, agresivnim body kitom i dovoljno prostora i za putnike i za njihov prtljag.

Kao i prethodnik, ovaj model neće biti dostupan na američkom tržištu, a predstavljanje u Evropi se očekuje krajem ove godine.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group