Ostavite decu u školi i pravac trkačka staza

Više slika

Više slika

Uprkos masivnom procentu koji odnosi prodaja terenskih vozila u poslednjih nekoliko godina, karavani i dalje predstavljaju izvrstan izbor za sve koji žele prostran, porodični automobil...

Ovo posebno pogoduje svima nama umornima od ove krosover groznice koja vlada. Na tronu segmenta nalaze se Audi RS6 i ovaj model koji vidite, AMG E63S verzija Mercedes-Benz E-Class karavana. Prema konjaži i ukupnim ciframa performansi, možemo bez problema pomisliti da se u slučaju karavan modela radi o jednoj od najmoćnijih linija na svetu.

Sa tim na umu, šta možemo učiniti kako bismo ovakve mašine učinili strašnijim nego što jesu? Opredeliti se za crni eksterijer predstavlja odličan početak. Zatim, možemo dodati zatamnjena stakla, a možda čak i komplet kontrastnih felni, nalik ovim Vosen M-X3 od dvadeset i jednog inča, u satensko bronzanim finišima.

Nevezano sa tim da li vam se sviđa izgled ovog E63S automobila ili ne, ne postoje nikakve sumnje u njegove akreditive performansi. Ovaj posebni automobil, koji vidite u našoj galeriji, poseduje četvorolitarski V8 motor sa dve turbine, dobar za 612 ks i 850 Nm obrtnog momenta. Kada ove cifre pomešamo sa 4MATIC+ pogonom na svim točkovima i devetostepenim Speedshift automatskim menjačem, zaustavljamo se na vremenu od 3,5 sekundi, koje je potrebno kako bi automobil ubrzao do stotke iz mesta.

Svaki kupac koji smatra da ovo nije dovoljno i poželi kraće ubrzanje do stotke svog karavan automobila, onda verovatno mora da se obrati nekom od salona kompanije Tesla i kupi, odnosno naruči, njen novi model Roadster, specijalno prilagođen i u karavan izdanju, a do tada, ne postoji, niti će uskoro, ni jedan karavan na tržištu koji se može suprodstaviti E63S jedinici na pravoj liniji.

Stoga, možda je vreme da zaboravimo svo ovo krosover ludilo, uz dužno poštovanje i okrenemo se pravim porodičnim vrednostima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group