Opel predstavlja ekskluzivni program za model Insignia

Više slika

Više slika

Nakon mnogo meseci predstavljanja svog novog peronalizovanog programa nazvanog Exclusive, kompanija Opel je sada počela da prihvata svoje prve porudžbine...

Veoma sličan potez napravili su i drugi premijum proizvođači automobila iz Nemačke, koji nude svoje modele u individualnim programima, od kojih su gotovo svi nazvani Exclusive. Jedan od prvih automobila koji je obeležen novim Exclusive programom kompanije jeste novi Opel/Vauxhall Insignia, čiji portfolio sada dozvoljava svojim vlasnicima da izaberu između 15 novih nijansi.

Boje eksterijera su na kraju produžene na beskonačne opcije, a ukoliko vam je potrebna pomoć, onda nemački proizvođač veoma rado može da vam pruži određene ideje, kao što su boje vašeg omiljenog karmina, boja očiju vaše dece ili čak sliku tamno plavnog večernjeg neba.

Opel Exclusive program takođe uključuje i novi 'Black Pack' paket, koji dodaje sjajne elemente na prednjem delu, prozorima i eksterijernim retrovizorima, a uskoro će u ponudu uneti selekciju kožnih presvlaka u enterijeru i različite opcije dekorativnih elemenata, kojima će biti dodati specijalno dizajnirani točkovi.

Svaki novi model Opel Insignia, poručen u Exclusive seriji, takođe dobija i standardne karakteristike kao što su Navi 900 IntelliLink informativno zabavni sistem, opremljen osmoinčnim ekranom osetljivim na dodir, Matrix LED farove i stakla koja apsorbuju toplotu.

Zajedno sa lansiranjem personalizovanog programa ovog brenda, otvorene su knjige za porudžbine novog modela Insignia Country Tourer u Nemačkoj. Cene trećeg dodatka opsegu modela Grand Sport i Sports Tourer počinju od 34.885 €, a pojaviće se u svim salonima i ovlašćenim predstavništvima nakon frankfurtškog sajma automobila koji startuje u septembru.

Daleko grublji porodični karavan, poseduje prednosti plastičnih oplata, krovnog gepeka, dodatni jedan inč između šasije i tla, zadnje vešanje sa pet tačaka veze i pogon na svim točkovima opremljen vektorom obrtnog momenta dodatim u vrhunskoj varijati koja startuje sa cenom od 35.885 €.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group