Novitec unapredio Ferrari Portofino model

Više slika

Više slika

Nemačka tjuning kompanija rešila je da unapredi popularni Ferrari model...

Novitec Rosso kompanija poznata je po svojim unapređenim luksuznim vozilima koja često postaju bolja od svojih fabričkih verzija. Novitec se uvek trudi da napravi unikatna i jedinstvena vozila i da im doda nove elemente koji čine da oni budu zaista neverovatni.

Ovoga puta, Novitec je odlučio da unapredi već savršeni Portofino model. Slobodno možemo reći da je Nemačka kompanija to uspela da uradi jer je ova verzija zaista savršena.

Prvo što je Novitec uradio jeste da je pojačao snagu ovog već snažnog auta, tako da on sada ima 674 konjskih snaga. To znači da Novitec Portofino brzinu od 0 do 100 km/h postiže za 3.2 sekundi, dok mu je maksimalna brzina 325 km/h. Takođe je zamenjen čitav izduvni sitem, koji je sada lakši i koji čini da auto ima bolji motorni rad i lepši zvuk.

Međutim, najveće promene vide se na spoljašnjem delu atomobila. Hauba sada poseduje dva masivna vazdušna usisnika. Sajtne i gepek su takođe promenjeni, a branici su dodatno naglašeni i deluju agresivnije i aerodinamičnije, što čini da ovaj auto deluje još moćnije i uzbudljivije.

Još jedna vrlo uzbudljiva stvar koja je dodata na ovaj auto jeste hidraulika koja omogućava ovom automobilu da se podigne za dodatnih 80 milimetara, tako da će vožnja ovog prilično niskog auta biti još lakša.

Nažalost, cena unapređenog Portofino modela nije poznata i iz Noviteca kažu da će samo osoba koja se odluči za kupovinu otkriti o kojoj cifri je reč.

Foto:Luxatic

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group