Novitec Torado Lamborghini Aventador SV

Više slika

Više slika

Otkad superautomobili postoje na tržištu, uvek je bilo vlasnika i njihovih ljubitelja koji su želeli više...

Bilo da su u pitanju performanse, veći komfor, više ekskluzivnosti ili vozačka uzbuđenja, čak i najbolji modeli autoidnustrije nisu dovoljno dobri kako bi zadovoljili tu nekolicinu. Upravo iz ovog razloga, ne predstavlja nikakvo iznenađenje što tjuning industrija upliće svoje prste u polje egzotičnih modela, koje je poslednje decenije postalo sve popularnije, a među najrespektabilnijim kompanijama u ovoj sferi jeste Novitec.

Ovaj tjuning brend svoju magiju koristi na Ferrari, Lamborghini, Maserati, Rolls Royce i McLaren modelima i brojnim poznatim divizijama, a takođe, nikako ne shvata kada treba prestati sa modifikacijama, dok je ovaj Aventador SV Roadster pravi primer toga.

Čudovište sa 750 ks bi svakako bilo sasvim dovoljno za vedćinu nas, ali je Novitec Torado dodao super punjenje motoru sa 12 valvi i 6,5 litara zapremine, koji sada isporučuje 970 konja. Sa druge strane, superautomobil srednjeg motora dobio je mnogobrojne prilagođene aerodinamične delove, uključujući redizajnirano zadnje krilo i različite pragove.

Kao i kod svakog tjuniranog automobila, izgled kompletiraju Vossen točkovi i kreiraju nešto što je verovatno najluđi automobil sa oznakom razjarenog bika.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group