Novitec Torado Aventador SV

Više slika

Više slika

Sa 740ks i ubrzanjem do 100km/h za manje od 3 sekunde, Lamborghini Aventador SV ne treba mnogo pomoći kada su u pitanju performanse i snaga...

 

Uvek ima onih kojima mnogo nije dosta, pa je tu Novitec da im pomogne. 

Nemačka kompanija je najpoznatija po svom radu na Ferrari Modelima, ali ima i Torado liniju za Lamborghinijeve modele, a poslednji primerak je Superveloce koji je podignut na viši nivo. Podesili su motor da daje 786ks za početak. 6.5 atmosferski motor V12 takođe je dobio i novi izduvni sistem, koji je smanjio težinu automobila za 25 kilograma. 

Novitec Torado je opremio Aventadora i sa novi merodinamičkim paketom, pa je tu novi dvodelni prednji spliter, novi prednji usisi za vazduh i zadnje krilo, između ostalog. 

Ova zver dolazi na Vossen felnama od 20 inča napred i 21inč pozadi. Nekoliko unapređenja enterijera je takođe dostupno i kao što vidite sve prepravke su od ovog modela napravili još agresivniju mašinu nego što je bila. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group