Novitec rođendanski poklon McLaren 720S modelu

Dok je brend Novitec prethodno imao iskustva sa modelima McLaren 720, vezano za njihov pogon isključivo, novi paket modifikacija zasniva se isključivo na stilu, na veoma ekstreman, trkački orijentisan način...

Novi paket kreiran je sa ciljem da omoguće svima onima, koji ne mogu da gužvaju lobanju sa cenama goriva, opremu za karoseriju sa prednjim branikom, nižim usisnicima vazduha i daleko agresivnijim prednjim krilima, zaduženu za bolju aerodinamiku i lakše upravljanje vozila uz manji napor motora. Krovna konstrukcija sada poseduje dodatni usisnik vazduha, u paketu se nalaze još i novi pragovi, zadnji  branik, aktivni stabilizator, novi točkovi i dvobojni finiši.

Sa svim modifikacijama i delovima na svom mestu, McLaren 720S N-Largo, kompanije Novitec izgleda podjednako agresivno kao i Senna. Iako možda nije prilagođen svačijem ukusu, definitivno retko viđamo ovakve pakete široke aerodinamične opreme za britanski superautomobil. Svi dodaci namenjeni su privlačenju pažnje, dok sve pomenute komponente mogu pomoći da Vokingov model 720S, egzotični superautomobil, postane čak i moćniji od McLaren Senna automobila.

Doduše, sve je to omogućeno dodatnim ECU tjuniranjem motora i novim izduvnim sistemiom, koji pomažu četvorolitarskom V8 motoru da stvori 795 ks/593 kW, u top formi. Ovo je za 6 ks/4 kW bolje od normalnog, fabričkog izdanja modela Senna i smanjuje vreme ubrzanja do stotke iz mesta na svega 2,7 sekundi ili jednu desetinku manje od trkački orijentisanog hiperautomobila, sa imenom legendarnog F1 vozača. Sa maksimalnom brzinom od 346 km/h, 720S prevazilazi Senna liniju i u ovom segmentu.

Sa toliko snage dostupne od strane tjunera i brutalnim izgledom, neće proći dugo pre nego što vidimo varijacije ovih automobila na Macca trkama ubrzanja. Do tada, možemo izbliza doživeti sva ova poboljšanja putem videa koji smo spremili i galerije omogućene od strane kompanije Novitec.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group