Novitec preuredio i McLaren 620R

Više slika

Više slika

McLaren 620R dizajniran je kao hardcore superautomobil, najjednostavnije rečeno…

Nađete novac za njega, poručite i sačekate datum dostave, a potom se prepustite njegovoj sirovoj snazi. Baziran na 570S GT4, ovaj automobil je praktično ulično legalno trkačko vozilo, a samo 350 ljudi iz čitavog sveta će moći da se hvalisaju kao njegovi vlasnici, što ga čini jednom od najtraženijih igračaka za odrasle.

Kao što će neki od vas već znati, moćni twin-turbo 3.8 litarski V8 motor krije se ispod njegove haube, a razvija 612 konjskih snaga, sa 620 Nm obrtnog momenta. Sve to prevodi se u jedno vrhunsko iskustvo, uzimajući u obzir činjenicu da ovaj model od nula do sto kilometara na čas ubrzava za samo 2.9 sekundi, sa maksimalnom brzinom od 322 kmh. Sve to zvuči fino, naravno, ali tim iz Noviteca, kao što smo već navikli, ni ovim savršenstvom nije bio zadovoljan.

Slavna nemačka tjuning garaža radila je na sopstvenom projektu, pobrinuvši se da McLaren 620R vlasnici dobiju samo ono najbolje što im život pruža. Više je uvek bolje, ako njih pitate, pa su baš iz tog razloga dodali više snage, više obrtnog momenta i još bolje performanse, koje će ljubitelje brze vožnje ostaviti i bez teksta, i bez daha.

Novitec nudi čak tri različita paketa za unapređenje performansi, dok vrhunska ponuda uključuje 700 konjskih snaga i 710 Nm obrtnog momenta, sa maksimalnom brzinom od 328 kilometara na čas.

Novitec je naravno otišao i korak dalje, dajući dodir magije izduvnom sistemu vrhunskih performansi, pa je on sada postao lakši i zvučniji od originala. U ponudi su i custom made točkovi koji mere 20 i 21 inč u prečniku, a dolaze sa potpisom Vossen kompanije.

Na kraju, moramo napomenuti da su dodali brojne karbonske detalje telu automobila, što definitivno doprinosi moćnim i trkačkim vibracijama ovog impresivnog vozila.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group