Novitec nabudžio Lamborghini Urus model

Više slika

Više slika

Poznata tjuning kompanija odlučla je da dodatno unapredi već moćni i prelepi Urus...

Prvi Lamborghini SUV odlično je prošao kod ljubitelja ovog brenda i sada je jedan od omiljenih luksuznih i sportskih automobila. Međutim, kompanija Novitec, odlučila je da dodatno unapredi ovaj model i da ga učini još boljim.

Pošto je Novitec kompanija koja je u svetu poznata po tjuniranju luksuznih i najskupljih automobila, ovaj Urus dobio je „mejkover“ koji je učinio da postane savršeno vozilo. Promene na karoseriji koje se ogledaju u vidu novih branika, spojlera, sajtni i usisnika za vazduh, učinile su da Urus izgubi svoj SUV izgled i da lični na nabudženi sportski automobil koji deluje agresivno i koji može da ostvari sve želje vozača.

Ispod haube je i standarni motor unapređen i sada razvija 736 konjskih snaga, što je za 130 KS više od fabričkog modela. To znači da ovaj auto ne samo da izgleda lepše, već je brži i snažnji, a  to ga čini savršenim vozilom mnogih milijardera koji žele da se odskaču od drugih.

Novitec Urus brzinu od 0 do 100 km/h postiže za 3.3 sekunde, dok mu je maksimalna brzina 310 km/h, što je prosto neverovatno, kada pomislite da se ovde radi o SUV automobilu koji može da smesti petoro ljudi.

Enterijer je takođe blago unapređen i promenjen i sadrži nove materijale, hromirane lajsne i mulitmedijalni sistem sa unapređenim zvučnim sistemom i navigacijom.

Pogledajte galeriju.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group