Novitec ima moćne dodatke za Tesla Model S

Više slika

Više slika

Tjuning kuća Novitec objavila je novi opseg delova namenjen personalizaciji Tesla Model S automobila, a on je usledio nakon pozitivnih reakcija na pakete namenjene Model X verzijama...

Počevši sa eksterijerom, Novitec je kreirao opremu od ugljeničnih vlakana za karoseriju post-prošlogodišnjih redizajniranih modela električne limuzine. Ovaj paket uključuje prednju liniju spojlera, rubove, rub zadnjeg spojlera i difuzor, dok iz kompanije tvrde da su svi delovi potpuno aerodinamički optimizovani.

NV2 ojačani aluminijumski točkovi od 21 inča kompanije Novitec specijalno su kreirani za Tesla Model S automobile u saradnji sa brendom Vossen i sastoje se od pet duplih krakova koji su uvek u optimalnoj aerodinamičnoj poziciji naspram protoka vazduha. Ovaj tjuner takođe nudi i paletu sastavljenu od 72 različite varijante boja i poliranih ili brušenih finiša.

Kompanija takođe nudi i opciju sportskog vešanja za sve verzije Tesla Model S automobila koji ne poseduju vazdušne jastuke. Sa montiranim vešanjem i oprugama, visina vozila može varirati i do 40 mm, dok amortizeri poseduju tri postavke, Comfort, Normal i Sport. Svi modeli opremljeni vazdušnim vešanjem mogu dobiti Novitec module koji spuštaju njihovu visinu za 25 mm.

Konačno, vlasnici Tesla S modela mogu se opredeliti za karbonsko keramičke kočnice visokih performansi ovog brenda, koje su dostupne u dve verzije, od kojih prva dolazi sa ventilisanim diskovima obima 380x34mm i kleštima sa šest klipova napred, dok druga dodaje par diskova od 360x28mm zadnjoj osovini, zajendo sa šest klipova na kleštima.

Kao i uvek, svi zainteresovani kupci koji dalje žele da prilagode svoje Tesla automobile, mogu precizirati izgled enterijera i izabrati nešto iz širokog Novotec opsega vrhunskih materijala, kože ili alkantare, sa bezbrojnim opcijama koje se nude u zavisnosti od rasporeda ili šavova.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group