Novitec Huracan

Više slika

Više slika

Lamborghini Huracan ne moramo posebno predstavljati, iako brojni ljudi misle da njemu nedostaje nekoliko noviteta…


Tako barem misli kreativni tim Novitec studija. Sa ograničenim izdanjem od 25 jedinica, Novitec Lamborghini Huracan ima preteće telo od karbona, kovane felne i supercharged V10 motor, koji ima 860 KS. Verujemo da smo vam ovom konfiguracijom privukli punu pažnju. N-Largo telo koje sada ima ovaj Lambo, čini ga oko 12 cm širim, dok široki zadnji branik daje dodir opasnosti ovoj italijanskoj zveri.

NL2 prilagođeni točkovi, sa interesantnim dizajnom, savršeno se uklapaju sa telom automobila, dok N-Largo paneli daju suptilnost svakom elementu, čineći ih tako praktično “fabričkim”. Vredi pomenuti haubu od karbona, kao i vazudšne usisnike sa strane, prekrivače retrovizora i okruženje štop svetla. Svaki od tih detalja je predivno osmišljen kako bi se savršeno uklopio sa celokupnim dizajnom.

Enterijer ovih modela je u potpunosti prilagodiv, pa tako budući vlasnici ovih lepotana imaju priliku da dizajniraju vozačku kabinu u skladu sa svojim željama. Najfinija koža je dostupna u bilo kojoj željenoj boji, ali verujemo da vas više interesuju tehnički detalji, pošto ipak govorimo o Lamborghiniju.

Novitec je opremio ovaj superautomobil sportskim oprugama, spuštajući ga tako za 35 mm, sa prilagodivom suspenzijom koja će biti dostupna u bliskoj budućnosti. Verzija Huracana sa 5.2-litarskim V10 motorom će vam sigurno staviti osmeh na lice, sa svojih 860 KS i 960 Nm obrtnog momenta.

Dok se sve to dešava, izduvni sistem visokih performansi, koji kontrolištu leptir ventili, daće vašem novom ljubimcu savršeni zvuk. Verovatno za sada ne postoji bolja verzija Huracana!

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group