Novi turbo motori Renault automobila

Više slika

Više slika

Kompanija Renault je osigurala da njihovi modeli Kadjar i Megane ostanu konkurentni na tržištu dodavajući u njih nekoliko poboljšanja.

Trenutno dostupne za porudžbinu na francuskom i ostalim evropskim tržištima koja će ga pratiti, terenske jedinice kompanije dobile su novi Energy TCe benzinski motor, koji isporučuje 163 ks i 240 Nm obrtnog momenta, dok istovremeno radi u konjukciji sa šestostepenim manualnim menjačem.

Proizvođač automobila je izjavio da ova verzija Kadjar modela može biti specifikovana Black Edition verzijama, čije cene kreću od 30.400 €.

Baziran na Zen nivou opreme, novi Megane Limited predstavlja deo promotivnog vikenda brenda koji je trajao od 16. do 20. marta i nosi startnu cenu od 21.600 €, nekoliko eksterijernih stilskih poboljšanja kao što su tamne Anthracite Exception felne, Etoile Black bočne retrovizore i posebne „Limited“ hromirane oznake.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group