Novi sportski paket opreme za A8

Više slika

Više slika

Dok svi ljubitelji Audi automobila sa velikim nestrpljenjem isčekuju dolazak S8 modela, proizvođač automobila iz Ingolštada lansirao je novi sportski paket za eksterijer svoje limuzine...

Procenjen na 1.950 evra, namenjen modelu A8 50 TDI, novi paket opreme biće dostupan širom Evrope od kraja januara sledeće godine i dodaje aluminijumske akcente prednjoj masci, čiste konture oko usisnika vazduha, koji takođe dobijaju mreže sa obrascem pčelinjeg saća i vertikalne podupirače.

Nešto širi pragovi, redizajnirani zadnji branik sa romboidnim dodacima na masci i kontrastni difuzor takođe su dostupni, kao i aluminijumska lajsna na donjem delu karoserije.

Sedišta su takođe redizajnirana i sada dolaze sa nečim što proizvođač naziva "optički integrisanim naslonima za glavu", koji sadrže električno podešavanje visine, kao dodatak pneumatskim sedištima i dodatnim opcijama bočne zaštitite u sportskom maniru. Sada su ove sportske kadice dublje približno 15 mm od prethodnih.

Svi vlasnici koji žele ova sedišta kompatibilna sa svim verzijama motora i obe dužine šasijskog rastojanja, moraće dodatno da se ispruže za 4,520 evra, međutim, pre nego što dodaju njihovo ime na listu želja, trebalo bi prvo da izaberu između pet baznih boja namenjnih enterijeru putničke kabine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group