Novi paket performansi za 2018. VW Golf R model

Više slika

Više slika

Golf je bio i verovatno će ostati legenda na četiri točka, a dosadašnji rad nemačkog brenda želi da održi slavu koju je ustalio model 2 davnih osamdesetih godina...

U modernom vremenu, sportske mašine i GTI segmenti postaju praktično neizostavan začin svake linije, dok se R marke u svakom smislu uklapaju u ovu  sliku. Sportski automobili privlačni su mlađim, ali i starijim generacijama, koje bez pogovora žele dobre performanse u modelu koji se može koristiti u svakodnevnoj vožnji.

Kompanija Volkswagen nedavno je lansirala novi paket performansi za svoje najnovije Golf R modele, koji ne samo da dodaju maksimalnu brzinu, već takođe skidaju nekoliko kilograma i dodaju poneku komponentu više.

Dostupan u opcijama za DSG verzije Golf R kompakt i karavan modela automobila, ovaj paket uključuje dodatno usavršeni kočioni sistem koji skida 2 kilograma, Spielberg točkove od 19 inča, koji su zamenili za inč manje Cadiz felne, a u slučaju kompaktne varijante došao je i novi zadnji spojler.

Štaviše, specifikacije novog Performance Pack dodatka poslednjoj inerpretaciji Volkswagen Golf R modela označavaju da je maksimalna brzina povećana u obe verzije modela vozila, sa 250 km/h na 267 km/h.

Najnoviji paket performansi i opreme za karoseriju po prvi put biće plasiran u Velikoj Britaniji, gde Golf R automobili dolaze sa manualnim menjačima i cenom od 32.710 funti, dok je za automatski menjač i karavan verziju potrebno odvojiti oko hiljadu i tri hiljade više, a poslednji dolazi sa DSG transmisijom.

Kupci koji žele dodatno da opreme svoj automobil, mogu izabrati novi izduvni sistem koji kompletira celokupan paket. Razvijen u pogonu kompanije Akrapovic, ovaj izduvni sistem košta dodatnih 2.975 funti i spušta dodatno kilažu modela za 7 kg, a sastoji se od okruglih grana umesto ovalnih i poseduje tehnologiju aktivne kontrole ventila koji osiguravaju dublji zvuk automobila.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group