Novi Nissan Navara dobija bigfut tretman sa AT32 verzijom

Više slika

Više slika

Nissan je otkrio novi Navara AT32 na sajmu komercijalnih vozila, Commercial Vehicle Show, u Birmingemu...

Zapravo, u Velikoj britaniji predstavljena je tjunirana i nabudžena verzija pikap modela, razvijena u saradnji sa brendom Arctic Trucks.

Kao što je slučaj sa svakim terencem, pikap ili nekim drugim, koji prođe tretman kompanije Artic Truck, novi Navara AT32 poseduje besprekorno vešanje radi dodatnih 20 mm razmaka od tla, zaštitu donjeg šasijskog dela i veće terenske gume od 32 inča.

Kombinacija većeg rastojanja od tla i povećanog obima pneumatika, omogućuju Navara AT32 da bude ukupno 40 mm viši nego ranije. Nissan će takođe ponuditi i dodatne „disalice“ koje će poboljšati gaz modela kroz duboku vodu, ali i zaključavanje prednjeg diferencijala, kao opciju za sve one kupce koji smatraju da su spremni za najluđe, životne avanture i sve što je vezano za terenske uslove.

Povećano vešanje takođe označava da novi Nissan Navara AT32 nudi maksimalni ugao pristupa od 35 stepeni, što je veliko poboljšanje od prethodnih 30,4 stepena, dok mu prelomni ugao iznosi 24 stepena, u poređenju sa 22,2 koliko nudi regularna varijanta. Nova šasijska zaštita prekriva motorni segment, transmisiju, pogonsko vratilo i rezervoar.

Najočiglednija vizuelna razlika dolazi u vidu klasičnih Arctic Trucks rubova točkova, širih u odnosu na sve do sada viđeno na ovoj liniji modela, koji pokrivaju nove sedamnaestoinčne felne istog brenda.

Najsposobniji Nissan Navara ikada, biće prodavan na britanskom tržištu putem zvaničnih prodajnih mesta japanskog brenda, sa standardnom opremom koja uključuje asistenciju prilikom startovanja na usponima, kontrolu obrtnog momenta, inteligentni sistem kočenja u hitnim slučajevima, monitor sa pregledom od 360 stepeni i petogodišnju garanciju na 100.000 kilometara.

Deluje da je Arctic Trucks kompanija spremna da pretvori svaki pikap u Evropi, u pravo ekspediciono vozilo, sa blagoslovom matičnog brenda, naravno.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group