Novi Brabus Conference Lounge Sprinter

Više slika

Više slika

Svi znamo da se rok zvezde vozikaju okolo u svojim specijalnim autobusima za turneje, koji su luksuzni kao vrhunski hotelski apartmani…

Nemačka tjuning kompanija odlučila je da obraduje sve ljubitelje ležernih i udobnih putovanja, pa su predstavili savršeno vozilo za rok zvezde i sve one koji veći deo svog radnog dana ili nedelje provedu na drumu. VIP Conference Lounge tretman sada je dobio Mercedes Sprinter. Ovaj model se zvanično zove Brabus Conference Lounge Sprinter, a košta pravo malo bogatstvo – 224.920 evra.

Ne dozvolite da vas zavara njegov eksterijer. Njegova jednostavnost će vas možda navesti da pomislite da se unutar ovog vozila ne dešava ništa specijalno. Eksterijer ovog vozila ima prednju rešetku, logo i ispise, monoblok točkove od 18 inča, obojene branike i brojne druge detalje. Iako u suštini jednostavan, ovaj model će privući pažnju svim poznavaocima kvaliteta, u to smo sigurni.

Kreiran na Mercedes Sprinter verziji sa dužom bazom točkova, ovaj kombi dolazi sa izobiljem luksuza, u kom bi svako rado uživao. Brabus specijalna oprema je u njemu pronašla svoj savršeni novi dom, posebno u formi kožnih detalja i detalja od tamno sive Alcantare.

Duga lista specijalnih pogodnosti koje ovaj model nudi ide u nedogled – svako sedište ima grejanje, krov je obložen alcantara kožom, sadrži 6 usb portova, Brabus Conference sto, prilagođeni sistem za zabavu i informacije, dva TV seta na particionom zidu, tabled od 10 inča, LTE ruter, medija plejer, Apple TV četvrte generacije, Blu Ray plejer, klimatizaciju, ambijentalno osvetljenje i frižider.

Svi ovi detalji su dodatne opcije, koji su vam dostupni pored standardne opreme. U standardnom paketu su dnevna svetla, bi-xenon farovi sa ugaonim funkcijama, adaptivno svetlo kočnica, pomoć pri upravljanju, sistem sprečavanja sudara, vazdušna suspenzija i grejana sedišta.

Kada se Brabus kompanija dohvati nekog modela, oni zaista daju sve od sebe i pretvore ga u palatu na četiri točka.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group